top of page

KUNSTSTOF DEUREN

PVC-deuren onderscheiden zich door esthetiek en kwaliteit op het hoogste niveau.

EkoLine panelen

24, 36 en 48 mm dikke panelen

vulling in Classic en Plus versies

panelen van HPL of aluminium plaat

kunststof deuren prijs berekenen

Onze collectie deurpanelen omvat esthetische accessoires voor iedere woning. Het moderne design, de ruime keuze aan accessoires en de vele mogelijke kleuren zorgen ervoor dat iedereen zijn favoriete model kan vinden. 

Deuren uit de Eko, Alu en Wood lijnen zijn de meest populaire, universele oplossingen, gekozen door de grootste groep klanten.
We bieden een breed scala aan ontwerpen. We stellen klanten in staat om hun eigen ontwerpen te creëren, die we vervolgens voor hen realiseren.
De gebruikte materialen en productietechnieken garanderen duurzaamheid en onderhoudsgemak. Beglazing kan in de deuren worden verwerkt.

Hoge kwaliteit
Klanten hebben keuze uit twee soorten vulling – polyurethaan multiplex of geëxtrudeerd polystyreen XPS met een dikte van 24, 36 of 48 mm. Het paneel zelf kan afhankelijk van de wensen van de klant of naar technische benodigheden uitgevoerd worden door middel van High-Density Fibreboard (HPL) of Aluminium. HPL wordt beplakt waar aluminium gelakt wordt (RAL kleuren).

Sierlijsten uit roestvrij staal
Klanten kiezen vaak voor sierlijsten uit roestvrij staal op het moment dat ze niet alleen waarde hechten aan een goed uiterlijk maar ook voor praktische opties kiezen. Sierlijsten worden uitgelijnd met het oppervlak van het paneel. Deze elementen zijn tevens een stuk makkelijker te onderhouden.

Kunststof deuren goedkoop

Model PVC deuren

deuren zijn verkrijgbaar in Ideal 4000, Ideal 5000, Ideal 8000, BluEvolution 92, EkoSun 70

bottom of page