top of page

    DEURPANELEN

KUNSTSTOF LINE PANELEN

Onze collectie Line-deurpanelen omvat esthetische accessoires voor iedere woning.

Het moderne design, de ruime keuze aan accessoires en de vele mogelijke kleuren zorgen ervoor dat iedereen zijn favoriete Line-model kan vinden.

Ons assortiment omvat meer dan 70 verschillende modellen.

 

Ieder model is verkrijgbaar in pvc of aluminium. De moderne productietechnologie staat garant voor een hoge weersbestendigheid en eenvoudig onderhoud. Bovendien kunt u bij ons een deur naar eigen ontwerp laten maken.

Specificatie

 • De panelen kunnen worden vervaardigd met HPL- of aluminiumplaten.

 • Twee soorten vulling: CLASSIC (geëxtrudeerd polystyreen XPS) en PLUS (polyurethaanschuim en multiplex)

 • Verkrijgbare diktes: 24, 36 of 48 mm.

 • De HPL-deuren zijn voorzien van een fineerlaag.

 • De aluminium deuren zijn gelakt.

 • Bij vulling van 24 mm – beglazing met toepassing van veiligheidsglas aan de buitenzijde.

 • Bij vulling van 32 en 48 mm – beglazing met toepassing van veiligheidsglas aan beide zijden.

 • Minimale/maximale afmetingen afhankelijk van het model en basismateriaal.

 • Naar keuze: vlakliggende applicaties van roestvrij staal, geribbelde panelen.

Vulling

Wij bieden onze klanten panelen met drie mogelijke diktes: 24, 36 en 48 mm. De panelen kunnen worden vervaardigd met HPL- of aluminiumplaten. De vulling is verkrijgbaar in twee varianten:

 

PLUS-vulling

 • dikte 24 mm (2/6/8/6/2)
  (HPL-plaat of aluminium/multiplex/polyurethaanschuim/multiplex/HPL- of aluminiumplaat)

 • dikte 36 mm (2/6/20/6/2)
  (HPL-plaat of aluminium/multiplex/polyurethaanschuim/multiplex/HPL- of aluminiumplaat)

 • dikte 48 mm (2/6/32/6/2)
  (HPL-plaat of aluminium/multiplex/polyurethaanschuim/multiplex/HPL- of aluminiumplaat)

 

Classic-vulling

 • dikte 24 mm (2/20/2)
  (HPL-plaat of aluminium/geëxtrudeerd XPS-polystyreen/HPL- of aluminiumplaat)

 • dikte 36 mm (2/32/2)
  (HPL-plaat of aluminium/geëxtrudeerd XPS-polystyreen/HPL- of aluminiumplaat)

 • dikte 48 mm (2/44/2)
  (HPL-plaat of aluminium/geëxtrudeerd XPS-polystyreen//HPL- of aluminiumplaat)

Functionaliteit

Door de toepassing van een unieke vulling bieden Line-deuren een zeer goede thermische en akoestische isolatie. Alle panelen zijn uitgerust met veiligheidsglas. De applicaties zijn van roestvrij staal en zijn vlakliggend om onderhoud en reiniging te vereenvoudigen.

Verschillende modellen verkrijgbaar met een gefreesd decoratief design. 

Kies uw favoriete Line-model.

paneldeuren kunststof

ALUMINIUM LINE PANELEN

De combinatie van populaire modellen met de duurzaamheid van aluminium.

De klant kan niet alleen kiezen uit allerlei modellen maar tevens uit verschillende diktes, kleuren en paneelvullingen.

De Line Alu-collectie biedt u nagenoeg onbeperkte mogelijkheden, te meer daar de klant zijn eigen unieke deurontwerp kan creëren om zijn huis zo dat individuele uiterlijk te geven.

Functionaliteit

Het moderne design, de vrijheid om extra accessoires toe te voegen en de rijkdom van het kleurenpalet zorgen ervoor dat onze deuren een buitengewoon visitekaartje voor elk huis zijn. De hoogste kwaliteit van de materialen die we bij de productie gebruiken garanderen bovendien veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid voor vele jaren.

 

Het uitzonderlijk duurzame profielsysteem zorgt voor een uitstekende beveiliging. Door het kiezen van de juiste aanvullingen kunnen we eenvoudig de hoogste inbraakwerendheidsgraad bereiken. Niets staat ons in de weg om onze deuren uit te rusten met de allermodernste oplossingen, zoals een numeriek toetsenbord of een vingerafdruklezer.

 

De deuren kunnen naar wens worden uitgerust met handgrepen of klinken. Een verlaagde drempel verhoogt het gebruiksgemak, wat zeker een waardevolle investering is als de bewoners van het huis een fysieke beperking hebben of bejaard zijn.

Duurzaamheid

De hoge kwaliteit van de componenten waaruit we onze deuren maken, als ook de controles tijdens elke etappe van het productieproces verzekeren duurzaamheid voor vele jaren.

 

Onze deuren worden gekenmerkt door een verhoogde weerstand tegen mechanische beschadigingen en vocht. Hun constructie zorgt voor een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Het is ook de moeite waard om te kijken naar aanvullende deurpanelen.

 

We bieden onze klanten twee soorten vullingen aan: multiplex polyurethaanschuim of polystyreen XPS, die beiden een dikte van 24 of 36 mm kunnen hebben. De panelen zelf vervaardigen we uit HPL of aluminium, naar gelang de wens van de klant of de technische vereisten.

Esthetiek

Een combinatie van modern design en perfecte uitvoering. Wij bieden u deuren aan die zijn ontworpen met de centrale positie van de klant in gedachten.

 

We bieden een volledig assortiment van modellen aan die voor honderd procent een antwoord op de behoeften van de markt bieden.
Een enorm aantal patronen en een rijk assortiment aan accessoires, additieven en kleuren zorgen ervoor dat onze deuren perfect aangepast kunnen worden aan de andere elementen van de façade en het hele huis. 

 

Onze deurpanelen kunnen op alle mogelijke manieren worden afgewerkt. Hun oppervlak kan worden versierd met applicaties uit roestvrij staal of een geribbelde structuur. We bieden ook roestvrij stalen versieringen aan die gelijk met het oppervlak van het paneel zijn. Deze brede keuze zorgt ervoor dat onze deuren perfect passen bij moderne architectuur, als ook in gebouwen met een klassieke stijl.

deurpanelen
alunium deurpanelen
bottom of page